Üzüm Çekirdeği Mumu / Wax

* Daha yüksek miktardaki siparişleriniz için fabrika ile iletişime geçiniz.
** Stokta bulunmayan ürünler için fabrika ile iletişime geçiniz.
Paylaş

Açıklama:

Türkçe Adı       : Üzüm Çekirdeği Waxı/mumu

İngilizce Adı     : Grapeseed Wax

INCI Name        : Vitis vinifera (Grape) Seed Wax

Tabia Botanik üzüm çekirdeği wax'ını, üzüm çekirdeğinin tüm değerli bileşenlerini  koruyan ve yeşil bir alternatif yöntem olan  Süperkritik karbondioksit (SC- CO2) ekstraksiyonu, yöntemi ile elde etmektedir.

Bütünsel bir biyo-rafineri işlemi olan bu  işlem sonucunda,  üzüm çekirdeği yağı (Grape seed oil) ve Üzüm çekirdeği mumu/wax (Vitis Vinifera Seed Wax) ile birlikte elde edilmektedir.

Kozmetik sanayiinde çok geniş bir kullanım alanı olan üzüm çekirdeği wax'ı bir çok ürünün formülasyonunda satabilite sağlamak için kullanılırken, yaygın olarak da dudak bakım ürünleri, saç bakımı ve yüz maskeleri için kullanılmaktadır.

Üzüm çekirdeği wax'ı tek başına kullanılabileceği gibi  uçucu yağlar diğer yağlar için çok iyi bir taşıyıcı olacaktır.

Analiz Raporu Blog

 

Tabia Botanik  web sitesinin, botaniklerden elde edilen ekstre ve yağların hastalıklar üzerindeki etkileri veya herhangi bir hastalığı iyileştirmesi konusunda, öneride bulunma amacı ve iddiası yoktur. 

Tıbbi tavsiye veya tedavi ile ilgili bilgiler mutlaka  lisanslı uzmanlardan edinilmelidir. 

Tabia botanik web sitesinde bulunan bitki yağ  ve  ekstrelerinin işlevlerine  yönelik, kaynak gösterilerek alıntı yapılan araştırma  sonuçları sadece bilgilendirme amaçlı olup, değerlendirme uzmanlara bırakılmıştır.

Tabia botanik saflık ve doğallığın güvencesidir.

* Lütfen yorum yaparken toplumsal kuralları dikkate alınız.