Buğday Ruşeymi Mumu / Wax

* Daha yüksek miktardaki siparişleriniz için fabrika ile iletişime geçiniz.
** Stokta bulunmayan ürünler için fabrika ile iletişime geçiniz.
Paylaş

Açıklama:

Türkçe Adı    : Buğday Ruşeym  Mumu / Wax

İngilizce Adı : Wheat Germ Wax

INCI Name  : Triticum vulgare (Wheat) Germ Wax

 Tabia botanik, kozmetik alanında  doğal bitkisel ürünler kullanmak isteyenlere çok önemli bir seçenek sunuyor: Buğday Ruşeym Mumu/ Wax.

Buğday Ruşeym Mumu/ Wax tek başına bile çok güçlü bir cilt bakım ürünüdür.

Doğal vitaminler (özellikle E vitamini), ve esansiyel yağ asitleri bakımından zengin, antioksidan kapasitesi yüksek, güçlü yumuşatıcı özelliklere sahip, bağlayıcı madde olarak kullanılabilen bir üründür. Bu özelliklerinden ötürü petrol türevi yapay wax'lar yerine güvenle kullanlacak bir wax'tır.

Tabia buğday ruşeym wax'ını, buğday ruşeyminin tüm değerli bileşenlerini  koruyan ve yeşil bir alternatif yöntem olan Süperkritik karbondioksit(SC- CO2) ekstraksiyonu yöntemi ile elde ediyor.

Bütünsel bir biyo-rafineri işlemi olan bu  işlem sonucunda,  buğday ruşeymi yağı (wheat germ oil) ve buğday ruşeym wax'ı (Triticum vulgare (wheat) germ wax) ile birlikte elde edilmektedir.

Analiz Raporu Blog

 

Tabia Botanik  web sitesinin, botaniklerden elde edilen ekstre ve yağların hastalıklar üzerindeki etkileri veya herhangi bir hastalığı iyileştirmesi konusunda, öneride bulunma amacı ve iddiası yoktur. 

Tıbbi tavsiye veya tedavi ile ilgili bilgiler mutlaka  lisanslı uzmanlardan edinilmelidir. 

Tabia botanik web sitesinde bulunan bitki yağ  ve  ekstrelerinin işlevlerine  yönelik, kaynak gösterilerek alıntı yapılan araştırma  sonuçları sadece bilgilendirme amaçlı olup, değerlendirme uzmanlara bırakılmıştır.

Tabia botanik saflık ve doğallığın güvencesidir.

* Lütfen yorum yaparken toplumsal kuralları dikkate alınız.